nieuws

waar je wat aan hebt.

Uitzwaaien Management Assistant Lisette

13 november 2023

Een geweldig resultaat en we mogen zeggen dat dit een Perfect Match is voor alle partijen! Lisette heeft een vaste aanstelling gekregen bij onze Partner in de regio groot Rotterdam. Het fijne aan Assistant2 is dat je met enige zekerheid bij verschillende bedrijven kan werken totdat je uiteindelijk op je plek zit waar je happy bent. Zo ook dus voor Lisette die we nog 6 vragen stellen voordat we haar uitzwaaien!

 

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Ik heb de afgelopen periode als Management Assistant gewerkt bij één van de Partners van A2, in de financiële sector. Op de locaties Hellevoetsluis en Oud-Beijerland.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Heel erg fijn. Ik heb de ondersteuning, begeleiding en goede bereikbaarheid van Assistant2 als erg prettig ervaren.

Op welke gelegenheden kijk jij met veel plezier terug?
De leerzame trainingen en de contacten met de medewerkers en de Assistants.

Welke training heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
Mijn laatste training was Effectief Zakelijk Schrijven. Ik heb de handvatten van deze training goed kunnen gebruiken in mijn werkzaamheden. Ik lees veel ervaringen van Assistants op internet en als ik daar tips lees waarvan ik denk dat ik er iets aan zou kunnen hebben, verdiep ik me daar verder in.

Heb jij leuke tips voor collega Assistants?
Hou je ogen open voor taken die je leuk lijken en overleg of je deze (erbij) kunt gaan doen.

Waar sta jij over vijf jaar?
Geen idee, ik laat me verrassen 😊

Lisette, wat fijn dat we door middel van ons grote netwerk uiteindelijk dé plek voor je hebben gevonden. En dat hebben we samen gedaan. Veel werkplezier bij onze Partner en weet dat je als ‘oud-Assistant’ nog steeds gebruik kunt maken van onze trainingen. Dus wie weet tot snel weer bij ons op de gracht in Den Haag. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.