nieuws

waar je wat aan hebt.

Nog één keer Jolanda uitzwaaien!

16 januari 2023

Jolanda is alweer enige tijd in vaste dienst bij onze Partner, een internationaal training- en adviesbureau in het midden van het land. Wij kennen haar inmiddels al een tijdje (meer dan 12 jaar en nu totaal 3 plaatsingen en allemaal in vaste dienst) zodat we haar wederom bij de perfecte Partner hebben plaatsen. 3 keer is scheepsrecht. We stellen Jolanda nog een paar korte vragen voordat wij haar definitief uitzwaaien….

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Ik ben geplaatst bij Allied Forces Consultancy met een superleuke baan.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Uiterst professioneel. Fons heeft mij in verschillende functies mee gemaakt en kent me goed genoeg om me al 3x aan een –op dat moment- passende baan te helpen in de afgelopen jaren. We weten wat we aan elkaar hebben.

Op welke zaken kijk jij met veel plezier terug?
Hoe Fons het iedere keer weer fixt om de juiste baan op dat moment voor mij te vinden. En op het A2-team natuurlijk dat snel reageert bij (administratieve) vragen en de attenties bij verjaardag, feestdagen etc. Dank!

Waar ga jij de komende tijd mee aan de slag?
Helpen bouwen aan de groei van Allied Forces Consultancy

Welke training heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
Ik ben er een van ‘learning on the job’

Wat hoop jij te leren bij het bedrijf waar jij gaat werken?
Nog meer vanuit persoonlijke ontwikkeling mijn skills inzetten.

Heb jij leuke tips voor collega Assistants?
Omarm verandering en blijf nieuwsgierig

Waar sta jij over vijf jaar?
Nog steeds verbonden met het team van Allied Forces en Fons/A2

We zijn ontzettend trots dat wij wederom een hele mooie match voor jou hebben kunnen maken waar je de komende jaren weer vooruit mee kan. We blijven doen waar we goed in zijn, kwaliteit is dé mentaliteit. Dank voor je complimenten Jolanda. De deur staat altijd voor je open. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.