nieuws

waar je wat aan hebt.

Uitzwaaien Hilde … Tot ziens!

28 december 2021

Hilde werkte sinds februari 2021 als Assistant/Trainingscoördinator bij één van onze gemeentelijke overheid Partners in de regio Rotterdam. En nu kunnen wij haar feliciteren met mooi nieuws!! Hilde heeft een vaste baan aangeboden gekregen bij onze Partner en is inmiddels in vaste dienst. Wij zijn erg blij en Hilde is erg blij! En vergeet ook onze Partner niet die ook ontzettend blij met haar is. Een Perfect Match! We stellen Hilde nog een laatste paar vragen hoe zij de afgelopen periode via A2 heeft ervaren.

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Vanaf februari 2021 ben ik aan de slag gegaan als medewerker Opleidingen bij de Gemeente.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Goed! Regelmatig heb ik contact met A2 gehad en dit als zeer prettig ervaren.

Op welke zaken/gelegenheden kijk jij met veel plezier terug?
Het merendeel heb ik gewerkt vanuit huis, maar gelukkig wel een hele leuke Assertiviteitstraining bij kunnen wonen op het kantoor van A2.

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
Mij verder ontwikkelen bij de Partner. Ik heb er zin in. Immers stilstaan is geen optie. Ik wil door.

Heb jij leuke tips voor collega Assistants?
Volg je gevoel.

Waar sta jij over vijf jaar?
Ik hoop op een leuke plek waar ik helemaal in mijn element ben!

Wat ontzettend fijn Hilde dat je een vaste aanstelling hebt ontvangen van onze Partner. Je hebt een prima indruk bij ons en onze Partner gemaakt en dat met dit fantastische resultaat. We hopen je nog weer eens te zien op één van onze LOT-trainingen. Immers als Oud-Assistant kan je een keer per jaar kosteloos deelnemen aan een van onze trainingen. Tot ziens!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.