nieuws

waar je wat aan hebt.

Uitzwaaien … Edith

3 augustus 2022

Edith was tijdelijk geplaatst bij één van onze overheid Partners in Den Haag. Nu vliegt zij uit omdat zij een andere vaste baan in Rotterdam heeft gevonden. Hoe heeft zij onze samenwerking ervaren en welke tips geeft ze collega-Assistants mee? Een paar korte vragen aan Edith….

Wat heb jij de afgelopen periode bij (F)ons gedaan?
Ik heb als Management Assistant gewerkt bij een overheidsinstelling in Den Haag.

Hoe heb jij de samenwerking met A2 ervaren?
De samenwerking heb ik als goed ervaren. Vooral de persoonlijke aanpak is blijven ‘hangen’.

Op welke zaken/gelegenheden kijk jij met veel plezier terug?
De doe trainingen waaraan ik heb deelgenomen georganiseerd door Assistant2.

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
Er staat niets op de planning. Maar je weet het nooit. Ik laat het een beetje afhangen wat er op mijn pad komt en wat mijn nieuwe werkgever belangrijk vindt.

Welke training heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
De Training Assertiviteit via Assistant2. Leerzaam en echt iets wat bij mij paste. Ik kon er direct iets mee in mijn dagelijkse leven.

Heb jij tips voor collega Assistants?
Jezelf blijven.

Waar sta jij over vijf jaar?
Ik hoop over 5 jaar in een vaste baan te zitten en nog steeds het werk te doen wat ik leuk vind en bij mij past, Ondersteuner!

Edith, dank voor je inzet de afgelopen periode. Wij wensen je veel succes met je volgende job. Je weet ons te vinden als het nodig is. Je bent van harte welkom. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.