nieuws

waar je wat aan hebt.

Uitzwaaien … Annastasia

6 januari 2023

Annastasia heeft een klein jaar bij één van onze Partners, een software bedrijf in Amsterdam gewerkt als Project Assistant. Tijd voor haar om de volgende stap in haar carrière te gaan nemen. We stellen haar graag nog wat vragen over afgelopen periode.

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
De afgelopen periode heb ik veel ervaring opgedaan bij een van de Partners van A2. Ook heb ik twee zeer goede trainingen gevolgd die erg goed van pas kwamen. Kortom, een periode waar ik veel geleerd heb met de juiste ondersteuning van A2!

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Zeer goed. Er was regelmatig contact en bij vragen kwam ik snel terecht bij de backoffice. Ook het zoeken van een passende baan werd zeer nauwkeurig gedaan.

Op welke gelegenheden kijk jij met veel plezier terug?
De trainingen! Die waren erg zinvol en zeker in het prachtige pand in Den Haag (met natuurlijk heerlijke lunch) en het kennismaken met de andere Assistants!

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
De komende tijd richt ik mij op mijn nieuwe baan bij Defensie, maar neem ik alle ervaringen van A2 met mij mee.

Welke training heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
Mijn laatste training was de Assertiviteitstraining. Ik merkte dat ik met een aantal punten wel assertief was, maar met een aantal punten ook niet. Ik neem dit zeker mee in mijn ontwikkeling, want het is best belangrijk om stevig in je schoenen te kunnen staan als Assistant.

Wat hoop jij te leren bij het bedrijf waar jij gaat werken?
In eerste instantie het bedrijf zelf goed leren kennen en wat ik bij mijn vorige werkgever niet hoefde te doen was notuleren. Dat moet ik nu weer even oppakken.

Heb jij leuke tips voor collega Assistants?
Geniet van je tijd bij A2 en maak gebruik van wat zij aanbieden!

Waar sta jij over vijf jaar?
Dat vind ik nog best lastig. Ik vind veel dingen leuk en sta ook zeker open voor nieuwe uitdagingen. Ik ga ook een HBO-opleiding volgen, maar moet mij nog goed verdiepen in wat. Ik zou het nog wel leuk vinden om bij Defensie te blijven werken en daarbinnen te groeien.

Annastasia, wat fijn om jou in ons A2 team gehad te hebben. We zijn blij te horen dat je veel hebt geleerd in deze periode. En goed dat je nu je vleugels uitslaat en je droombaan hebt gevonden bij Defensie. Veel succes en werkplezier daar gewenst. En je bent van harte welkom om nog onze training notuleren te komen volgen. Als oud-Assistant mag je een keer per jaar kosteloos deelnemen aan een van onze trainingen. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.