nieuws

waar je wat aan hebt.

Uitzwaaien … Anita

10 september 2022

Anita heeft via Assistant2 een project gedaan bij een van onze Partners in het centrum van Rotterdam. Met een mooie ervaring rijker en op eigen kracht heeft ze nu een nieuwe job gevonden dichter bij huis. We stellen haar nog een laatste paar vragen voordat we Anita uitzwaaien…

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Secretaresse voor de sector Vaatchirurgie (afdeling Heelkunde) bij één van de Partners van A2 in de medische gezondheidszorg.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Heel goed. Het is prettig zakendoen met Assistant2. Zij tonen veel interesse en hebben het beste met mij voor. Zij hebben mij uitstekend begeleid en mij geleerd om vooral jezelf te zijn in een sollicitatiegesprek.

Op welke gelegenheden kijk jij met veel plezier terug?
De motiverende gesprekken met het Team van A2!

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
Ik ben 4 juli gestart als Managementassistent bij een organisatie die de stad promoot in mijn woonplaats.

Welke training heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
Ik heb via Assistant2 nog geen training gevolgd en heb in de tijd werkzaam bij Assistant2 weinig aan mijn ontwikkeling gedaan. Helaas. Ik mag als Oud-Assistant een keer per jaar kosteloos deelnemen aan een van de trainingen die door Assistant2 worden aangeboden. Daar ga ik ook zeker gebruik van maken. Immers stilstand is achteruitgang.

Wat hoop jij te leren bij het bedrijf waar jij gaat werken?
Waarschijnlijk kan ik hun iets leren 😊

Heb jij leuke tips voor collega Assistants?
Wees jezelf op je sollicitatiegesprek. Klikt het niet, dan is het niet jouw baan.

Waar sta jij over vijf jaar?
Ik hoop dan op een vast contract in een organisatie te werken waar ik mezelf prettig voel en waar ik ook toch nog wat uitdagingen heb.

Anita, wij wensen je heel veel succes toe met jouw nieuwe job. Mooi motto, … dat zij iets van jou kunnen leren daar. That’s the spirit! Dank voor je inzet en we zien je graag nog eens op een van onze trainingen.  

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.