nieuws

waar je wat aan hebt.

Trots op nieuwe training én Expert!

13 mei 2022

Assistants helpen aan een nieuwe uitdaging vinden wij bij Assistant2 geweldig om te doen! Maar er is meer waar we enthousiast van worden… Ontwikkeling!

We vinden het erg belangrijk dat de Assistants van nu zich blijven ontwikkelen en dragen hier dan ook graag ons steentje aan bij. In ons prachtige pand aan de Koninginnegracht worden regelmatig doe trainingen gegeven.

En met trots presenteren we graag onze nieuwe training Overtuigend Spreken en Presenteren. Deze nieuwe doe-training die op donderdag 2 juni georganiseerd wordt, geeft je meer handvatten om het beste uit jezelf te halen wanneer alle ogen op jou gericht zijn. Want als Assistant / Verbinder / Communicerend vat, ben jij vaak hét aanspreekpunt voor collega’s /afdeling / Manager en sta je regelmatig veel mensen te woord. Hoe fijn is het dan dat jij je comfortabel voelt wanneer jij op de voorgrond moet treden. Tijdens deze eendaagse training leer jij de tips en tricks van onze nieuwe Expert Aimée Wilbrink.

 

Benieuwd naar de training of wil je graag deelnemen aan deze training? Meld je direct aan via LOT@Assistant2.nl  of via training Overtuigend Spreken en Presenteren. Tot 2 juni bij ons op de Gracht!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.