Ontwikkelen!

Maak werk
van je kwaliteiten.

 

Overzicht

Training Empowerment – van ontzorger naar Sparringpartner

Na een periode van thuiswerken gaan wij langzaamaan weer terug naar kantoor. Welke impact heeft dat op jouw rol en werkzaamheden? Ga je weer verder waar je in maart 2020 bent gestopt of vind jij jouw functie opnieuw uit? Door de ontwikkelingen tijdens het thuiswerken is er veel veranderd, de manager verlangt een meer proactieve houding van zijn/haar Assistant. Ben jij er klaar voor om een Sparringpartner te worden? Tijdens de ontwikkelmeeting/training leer ik je vaardigheden te ontwikkelen zodat je op managementniveau kan denken en sparren. Om zo leiderschap te nemen over jouw veranderende rol als de Assistant.

Wat leer je:

  • Bewust worden van jouw talenten
  • Focussen op je invloedgebieden en de kunst van het “loslaten”
  • Wat zijn jouw persoonlijke kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën
  • Hoe stuur je je eigen gedrag, je gevoelens en je gedachten
  • Hoe netwerken werkt
  • Hoe jouw carrièreplan eruit ziet

Onze Expert is Natasja van der Woude

Ik ben Natasja van der Woude. Naast het verzorgen van trainingen en coaching van Assistants ben ik ook werkzaam als freelance management support. Hierbij kom ik vaak in gesprek over de veranderingen die momenteel plaatsvinden in de ondersteunende rol van secretaresse. Of beter gezegd de veranderingen in het Assistant vak. Want de naam secretaresse dekt allang de lading niet meer van het uiteenlopende takenpakket van de Assistant van nu.

Reacties van deelnemende Assistants op de voorgaande training?

‘Ik heb tools aangereikt gekregen voor toekomstige competenties’
‘De training heeft mij inzicht gegeven van de richting waarin het vak zich gaat ontwikkelen’

‘Het onderwerp welke veranderingen er in de toekomst plaats zullen vinden in de rol van de Management Assistant sprak mij het meest aan’

Kosten

Voor Assistants die via Assistant2 werkzaam zijn, is deze training gratis en valt deze training onder het Persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT). Oud Assistants kunnen één keer per jaar kosteloos deelnemen aan een training.

Indien jij nog niet via Assistant2 werkt of hebt gewerkt en jij via jouw werkgever deel wilt nemen, bedragen de kosten voor deze training € 250,- exclusief BTW. Kom jij met z’n tweeën? Dan mag jouw collega Assistant kosteloos deelnemen. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

Certificaat van deelname

Uiteraard ontvang je na afloop een certificaat van deelname.

Locatie

De training ‘Empowerment – van ontzorgen naar Sparringpartner’ vindt plaats aan de Koninginnegracht 25, 2514 AB Den Haag. Met openbaar vervoer goed te bereiken. Parkeren kan kosteloos achter het pand.

Ons pand is groot genoeg om de 1,5 meter maatregel in acht te nemen. Uiteraard houden wij ons aan alle RIVM-richtlijnen.

Datum + Tijdstip

Donderdag 17 maart 20222 van 09.30 uur tot 17.30 uur.

Enthousiast geworden? Klik op de rode button om jezelf aan te melden.

Vragen over de training?

Neem gerust contact op via LOT@Assistant2.nl of 088 022 23 99.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zeven maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier iaan voor een vrijblijvende kennismaking.