Ontwikkelen!

Maak werk
van je kwaliteiten.

 

Overzicht

Training Empowerment – van ontzorger naar Sparringpartner

Samenwerken binnen organisaties verandert in rap tempo. Dit heeft ook impact op de rol van de Assistant. Welke skills heb je hierbij nodig? Hoe kan je sturen op een gelijkwaardige samenwerking? Met andere woorden…. Ben jij klaar om een Sparringpartner te worden? Tijdens de ontwikkelmeeting/training leer ik je vaardigheden te ontwikkelen zodat je op managementniveau kan denken en sparren. Om hiermee leiderschap te nemen over jouw veranderende rol als de Assistant.

Wat leer je:

•  Bewust worden van jouw talenten
•  Focussen op je invloedgebieden en de kunst van het “loslaten”
•  Wat zijn jouw persoonlijke kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën
•  Hoe stuur je je eigen gedrag, je gevoelens en je gedachten
•  Hoe netwerken werkt
•  Hoe jouw carrièreplan eruit ziet

Onze Expert is Natasja van der Woude

Ik ben Natasja van der Woude. Naast het verzorgen van trainingen en coaching van Assistants ben ik ook werkzaam als freelance management support. Hierbij kom ik vaak in gesprek over de veranderingen die momenteel plaatsvinden in de ondersteunende rol van secretaresse. Of beter gezegd de veranderingen in het Assistant vak. Want de naam secretaresse dekt allang de lading niet meer van het uiteenlopende takenpakket van de Assistant van nu.

Reacties van deelnemende Assistants op de voorgaande training?

‘Het delen van de ervaringen binnen de groep vond ik erg fijn. Een vertrouwde omgeving.’
 ‘Diverse inzichten gekregen waarop ik kan voortborduren zowel zakelijk als privé te gebruiken.’
 ‘De ‘kleuren’ die mensen zijn en hoe je ze kan benaderen vond ik erg interessant en kan ik gelijk toepassen in mijn werkomgeving.’
 ‘De kleurendisc gaat mij helpen met communicatie en erg leuke inspirerende training met veel interactie!’

Kosten
•  Voor Assistants die via Assistant2 werkzaam zijn, is deze training gratis, en valt onder het persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT).
•  Oud-Assistants mogen één keer per jaar kosteloos deelnemen aan een training. *
•  Nog niet bekend bij ons, maar wil je wel – via jouw werkgever – graag meedoen? Dan kost deze training € 250,- exclusief btw. Kom je samen? Dan mag jouw collega-Assistant kosteloos deelnemen.
•  De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

*  Indien jij kosteloos wil deelnemen aan een training als Oud-Assistant kan dat tot 5 jaar na je uitdiensttreding en ben je nog werkzaam bij dezelfde Partner waar je via ons geplaatst bent

Certificaat van deelname

Uiteraard ontvang je na afloop een certificaat van deelname.

Locatie

De training ‘Empowerment – van ontzorgen naar Sparringpartner’ vindt plaats aan de Koninginnegracht 25, 2514 AB Den Haag. Met openbaar vervoer goed te bereiken. Parkeren kan kosteloos achter het pand.

Datum + Tijdstip

Donderdag 28 november 2024 van 09.30 uur tot 17.30 uur.

Enthousiast geworden? Klik op de rode button om jezelf aan te melden.

Vragen over de training?

Neem gerust contact op via LOT@Assistant2.nl of 088 022 23 99.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zeven maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier iaan voor een vrijblijvende kennismaking.