Ontwikkelen!

Maak werk
van je kwaliteiten.

 

Overzicht

Training Assertiviteit

Herken je dat moment waarop je achteraf denkt “ik had toch nee moeten zeggen”? Of vind je het lastig om voor jezelf op te komen of je mening te beargumenteren? Geef je dan op voor deze training. Je leert met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht voor jezelf en jouw mening op te komen.

Onderwerpen die aan bod zullen komen

• Efficiënter grenzen stellen
• Strategieën waarmee je het werk proactief benadert
• Inleiding persoonlijke kwaliteiten en valkuilen; ontdek waar je aandachtspunten liggen
• Discussie over de betekenis en inhoud van Assertiviteit
• Het maken van concrete praktijkafspraken

Het streven is dat er een significant verschil waarneembaar is in de effectiviteit van communiceren en dat je weet hoe je positief opkomt voor jezelf.

Na het volgen van deze training heb je handvatten voor:

• Een proactieve, productieve en assertieve werkhouding
• Het bewust zijn van je eigen verbale en non-verbale communicatie
• Betere en effectievere communicatie
• Het aangeven en bewaken van grenzen
• Inzicht op het gebied van hindernissen
• Het werken met haalbare doelstellingen

Onze Experts zijn Susanne Graf en Natasja van der Woude

Susanne houdt ervan om mensen, individueel of in groepsverband, te coachen en uit te dagen zodat ze groeien in hun persoonlijk leiderschap. Zij is een energieke, warme en enthousiaste persoonlijkheid. Zij heeft door haar jarenlange achtergrond als docent en trainer het vermogen om ook groepen goed te kunnen begeleiden. Zij weet als geen ander waar af te kappen en waar het proces even te laten doorlopen. Zij heeft al tien jaar een goedlopende praktijk voor therapie en coaching en geeft verschillende trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Natasja is een ervaren managementondersteuner. Als freelancer is zij werkzaam bij diverse (internationale) bedrijven. Daarnaast heeft zij veel gesprekken met Assistants over de impact van de veranderingen in de ondersteunende rol van secretaresse. Of beter gezegd de veranderingen in het Assistant vak. Want de naam secretaresse dekt allang de lading niet meer van het uiteenlopende takenpakket van de moderne Assistant.

Door hun expertises samen te voegen wordt 1 + 1= 3!

Reacties van de deelnemers die je voorgingen:
Daisy: ‘Het kleine groepje deelnemers was heel erg fijn’
Shelby: ‘Top workshop! Fijne en persoonlijke begeleiding.’
Chrissy: ‘In mijn werkomgeving kan ik voortaan d.m.v. de juiste communicatie, zowel verbaal als non-verbaal, assertief zijn bij confrontaties i.p.v. onderdanig’

Kosten
Voor Assistants die via Assistant2 werkzaam zijn, is deze training gratis en valt deze training onder het Persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT). Oud Assistants kunnen één keer per jaar kosteloos deelnemen aan een training.

Indien jij nog niet via Assistant2 werkt of hebt gewerkt en jij via jouw werkgever deel wilt nemen, bedragen de kosten voor deze training € 250,- exclusief BTW. Kom jij met z’n tweeën? Dan mag jouw collega Assistant kosteloos deelnemen. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

Certificaat van deelname
Uiteraard ontvang je na afloop een certificaat van deelname.

Locatie
De training ‘Assertiviteit’ vindt plaats aan de Koninginnegracht 25, 2514 AB Den Haag. Goed bereikbaar met openbaar vervoer 10 minuten lopen vanaf Den Haag CS. Met eigen vervoer? Parkeren kan kosteloos achter het pand.

Datum + Tijdstip
Donderdag 15 juni 2023 van 9.30 uur tot 17.30 uur.

Enthousiast geworden? Klik op de rode button om jezelf aan te melden.

Vragen over de training?

Neem gerust contact op via LOT@Assistant2.nl of 088 022 23 99.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zeven maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier iaan voor een vrijblijvende kennismaking.