Ontwikkelen!

Maak werk
van je kwaliteiten.

 

Overzicht

Training Leren Notuleren – Voorjaar 2024

Notuleren (gelukkig heeft men het steeds vaker over het opstellen van een actiepuntenlijst met deadlines) hoort nog vaak bij het takenpakket van de Assistant. Natuurlijk is het best spannend als je voor het eerst een vergadering moet notuleren. Hoe pak je het aan en bereid je de vergadering voor? Wat wordt er van je gevraagd? Een uitgebreid gedetailleerd verslag? Of kan dit een kort en bondig verslag zijn door middel van de actiepunten en besluiten bij te houden? Hoe bereid je je inhoudelijk voor en zorg je dat je met vertrouwen de vergadering kunt notuleren. Het is fijn om van onze Expert op dit gebied praktische tips en tricks te krijgen hoe je kunt notuleren en een ervaren notulist wordt.

In de training Notuleren leer je het volgende:

  • gestructureerd aantekeningen te maken
  • de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden
  • hoe je efficiënt je aantekeningen uitwerkt
  • meer zelfvertrouwen in jouw rol als notulist
  • beter te luisteren en waar te nemen
  • in staat te notuleren op de laptop

Deze training is bedoeld voor Assistants die geen of weinig ervaring hebben met notuleren en dit willen leren om zich beter te kunnen voorbereiden.

Voor deze training heb je een laptop nodig en dien je mee te nemen naar de training

Kosten

  • Voor Assistants die via Assistant2 werkzaam zijn, is deze training gratis, en valt onder het persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT).
  • Oud-Assistants mogen één keer per jaar kosteloos deelnemen aan een training.
  • Nog niet bekend bij ons, maar wil je wel – via jouw werkgever – graag meedoen? Dan kost deze training € 250,- exclusief btw. Kom je samen? Dan mag jouw collega-Assistant kosteloos deelnemen.
  • De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

Certificaat van deelname
Uiteraard ontvang je na deelname een certificaat als bewijs van het doorlopen van de training.

Locatie
De training Notuleren vindt plaats aan de Koninginnegracht 25 in Den Haag. Goed bereikbaar met openbaar vervoer: 10 minuten lopen vanaf Den Haag CS. Met eigen vervoer? Parkeren kan kosteloos achter ons pand.

Datum + tijdstip
Voorjaar 2024 (datum volgt spoedig) van 9.30 uur tot 17.30 uur.

Interesse en ben je enthousiast? Van harte welkom! Klik op de rode button om jezelf aan te melden.

Vragen over deze training?

Neem gerust contact op via LOT@Assistant2.nl of 088 022 23 99.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zeven maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier iaan voor een vrijblijvende kennismaking.