Ontwikkelen!

Maak werk
van je kwaliteiten.

 

Overzicht

Training Creatief schrijven van overtuigende teksten

Webteksten, social media, mails, voorstellen, persberichten, rapporten, verslagen, of blogs; het schrijven van onderscheidende zakelijke teksten kan een uitdaging zijn. Waar vind je inspiratie? De creativiteit om het net even anders te doen? Hoe kom je op die pakkende openingszin? Na deze praktijktraining creatief schrijven draai jij daar je hand niet meer voor om en ga je direct geïnspireerd aan de slag.

Wat kun je direct na deze training:

• Content schrijven die onderscheidend is, net even anders dan de rest;
• Een zelfde onderwerp op veel verschillende manieren benaderen;
• De vijf ‘quick wins’ voor overtuigende en wervende teksten toepassen;
• Verschillende originele openingen toepassen op je teksten;
• Jezelf scherp houden en je creativiteit verder ontwikkelen;
• Helder, bondig en prikkelend formuleren.

Onze Expert is Mirjam Streefkerk

Deze praktijktraining wordt gegeven door onze Expert Mirjam Streefkerk.

Mirjam schrijft zelf krachtige content en sterke verhalen voor tal van organisaties. En als schrijftrainer helpt ze ook anderen om krachtige content en sterke verhalen te maken: om effectiever te e-mailen, leesbare longreads te maken, om hun schrijfcreativiteit aan te wakkeren, de lezer te overtuigen en om beter te spellen. “Mijn belangrijkste advies: zorg voor je lezer en maak je punt zonder uitroepteken. Ik sta te popelen om je hierbij te helpen.”

Om de kwaliteit van de training te waarborgen dien je meer dan 6 jaar werkervaring te hebben als Ondersteuner. Minder dan 6 jaar ervaring maar wél al deelgenomen aan de training Effectief zakelijk schrijven? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om je bij deze training aan te sluiten en je nog verder te ontwikkelen.

OPGELET! Voor deze training moet jij een laptop mee nemen en vooraf een opdracht maken. 

Kosten
Voor Assistants die via Assistant2 werkzaam zijn, is deze training gratis en valt deze training onder het Persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT). Oud Assistants kunnen één keer per jaar kosteloos deelnemen aan een training.

Indien jij nog niet via Assistant2 werkt of hebt gewerkt en jij via jouw werkgever deel wilt nemen, bedragen de kosten voor deze training € 250,- exclusief BTW. Kom jij met z’n tweeën? Dan mag jouw collega Assistant kosteloos deelnemen. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

Certificaat van deelname
Uiteraard ontvang je na deelname een certificaat als bewijs van het doorlopen van de training.

Locatie
De training ‘Creatief schrijven van overtuigende teksten’ vindt plaats aan de Koninginnegracht 25, 2514 AB Den Haag. Goed bereikbaar met openbaar vervoer 10 minuten lopen vanaf Den Haag CS. Met eigen vervoer? Parkeren kan kosteloos achter het pand.

Ons pand is groot genoeg om de 1,5 meter maatregel in acht te nemen. Uiteraard houden wij ons aan alle RIVM-richtlijnen.

Datum + tijdstip
2021 – datum nader te bepalen. Van 09.30 uur tot 17.30 uur.

Enthousiast geworden? Klik op de rode button om jezelf aan te melden.

Vragen over de training?

Neem gerust contact op via LOT@Assistant2.nl of 088 022 23 99.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zeven maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier iaan voor een vrijblijvende kennismaking.