nieuws

waar je wat aan hebt.

Training Spice up your Career: ‘Wat zijn nog echt urgente taken voor Assistants in deze tijd’

11 september 2020

De Assistant2 training Spice up your Career is nu extra belangrijk geworden in deze tijden van de coronacrisis. Dat realiseerden de deelnemers van deze training zich nu extra veel. Hoe kun je jezelf onderscheiden ten opzichte van je collega Assistants, wat zijn nu nog echte urgente werkzaamheden en welke zijn minder belangrijk geworden, en hoe kun je je meer in de kijker zetten op LinkedIn.

Expert, Natasja van der Woude liet de 5 deelnemers in een interactieve training met veel sparringmomenten zien waar de kansen liggen en bedreigingen in het vak van de ondersteuner. Na afloop gingen de deelnemers met hun welverdiende certificaat huiswaarts. Natuurlijk ook fijn om je CV weer bij te werken met trainingen waar je aan hebt deelgenomen, en om gelijk dit moment te pakken na te denken waar je nog meer aan zou willen werken. Bij Assistant2 vinden wij ontwikkeling erg belangrijk, daarom hebben wij een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld voor je Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) om van Talent naar Assistant door te ontwikkelen naar Professional en vervolgens tot Expert.

Leonie neemt haar certificaat in ontvangst van Expert Natasja

Enkele reacties op de training:

‘Fijn om weer goede interactie met de medecursisten te hebben’ – Leonie

‘Het onderwerp welke veranderingen er in de toekomst plaats zullen vinden in de rol van de Management Assistant sprak mij het meest aan’ – Carla

‘Het uitwisselen van ideeën en de babbel met collega-Assistants waren voor mij de sterke punten van de dag’ – Sabine

 

Wil jij ook bij één van onze trainingen aanwezig zijn? We hebben komend najaar nog voldoende trainingen op de planning staan. En we houden ons strikt aan de coronamaatregelen. Bekijk ons aanbod en meld je aan. Onze eerst volgende training is Social Media van Jelle Drijver op donderdag 22 oktober, gevolgd door de training Assertiviteit op 5 november van Susanne Graf en Natasja van der Woude. Gelijk voor de training Social Media aanmelden? Klik op de rode button.

Voor Assistants die via Assistant2 werkzaam zijn, is deze training gratis en valt deze training onder het Persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT). Oud Assistants kunnen één keer per jaar kosteloos deelnemen aan een training. Indien jij nog niet via Assistant2 werkt of hebt gewerkt en jij via jouw werkgever deel wilt nemen, bedragen de kosten voor deze training € 250,- exclusief BTW. Kom jij met z’n tweeën? Dan mag jouw collega Assistant kosteloos deelnemen. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.