nieuws

waar je wat aan hebt.

Training Social Media: Ontdek samen de magie van Online Verbinding

17 november 2023

Een rollercoaster van creativiteit en nieuwe inzichten was het tijdens onze training Social Media. Jelle is samen met de deelnemers gedoken in de wereld van hashtags, likes, stories en de kunst van de perfecte post. Het enthousiasme was in heel ons pand aan de Koninginnegracht in Den Haag te horen, geweldig! šŸ„³

Nu is het moment aangebroken voor de deelnemers om de frisse ideeƫn de digitale wereld in te slingeren. Of je nu door een feed scrolt, een zakelijke post deelt op LinkedIn of je avonturen zichtbaar maakt via Instagram en Facebook, het is een wereld die continu in beweging is. Naast dat er veel kennis is opgedaan van onze Expert, Snelle Jelle, zijn er ook veel ervaringen en ideeƫn met elkaar uitgewisseld.

Wil je ook een training bij Assistant2 volgen? Bekijk dan ons totale overzicht of er een fijne training voor jou bij zit. De eerstvolgende training is Creatief Zakelijk Schrijven op donderdag 23 november. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Tot snel bij ons op de Koninginnegracht in Den Haag.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.