nieuws

waar je wat aan hebt.

Training Overtuigend Spreken en Presenteren van start!

7 juli 2022

Whaaaaaa de nieuwe training bij Assistant2 aan de Koninginnegracht in Den Haag gaat los. Onze expert Aimée kan direct vol aan de bak met 7 enthousiaste Assistants die graag hun skills willen verbeteren om overtuigend en doeltreffend te kunnen spreken. Ook ontvangen zij van Aimée, die zelf bij een groot reclame- communicatieadviesbureau werkt, tips en tricks hoe zij (nog) zichzelf  beter kunnen presenteren in bijvoorbeeld een overleg of tijdens een presentatie.

De deelnemers van de training Overtuigend spreken en presenteren. Links Expert Aimée Wilbrink.

Onze trainingen staan bekend als nuttige doe-trainingen waar je direct de volgende dag mee aan de slag kunt. Samen met onze Experts ontwikkelen wij doe-trainingen en workshops waar nu direct behoefte aan is voor Assistants / Ondersteuners / Office Managers etc. En natuurlijk is het super fijn om met collega-Assistants kennis en ervaringen uit te wisselen in een vertrouwde omgeving waar iedereen, van alle levels van Talent, Assistant, Professional tot Expert, aanwezig is om zich door te ontwikkelen. Heerlijk dat netwerk!

Wil jij ook een doe-training van Assistant2 volgen? Meld je dan snel aan! Zie hier ons totale aanbod.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.