nieuws

waar je wat aan hebt.

Training Effectief zakelijk schrijven gestart. Kom jij ook een keer werken aan je toekomst?

12 maart 2020

De donderdagen staan bij Assistant2 altijd in het teken van trainen en ontwikkelen. Uiteraard ook gezelligheid alom op de Koninginnegracht, want vandaag is er een diversiteit aan deelnemende Assistants (van echte starters, wij noemen hen bij ons Talents tot aan de ervaren rotten in het vak, bij ons Experts genaamd) aanwezig bij de training / workshop  Effectief Zakelijk Schrijven van Mirjam Streefkerk.

Een doe training (alle deelnemers moesten voor de training 2 opdrachten uitvoeren) waarbij je leert om een prettige zakelijke schrijfstijl te ontwikkelen en helder en bondig de kernboodschap in je e-mails of brieven te formuleren. En sowieso is het fijn om weer even bij te kletsen met collega’s en hetgeen je al wist weer up-2-date te krijgen zodat je direct de handige tips morgen in je werk weer kunt toepassen.

De certificaten liggen in ieder geval al klaar voor de deelnemende Assistants 😉 .

Wil jij ook aan je toekomst blijven werken en door ontwikkelen? Kijk dan snel even op ons totale trainingsaanbod of er een interessante training/workshop voor je bij zit. Het zijn eendaagse doe-trainingen waar je direct iets aan hebt en onmiddellijk in je werk mee aan de slag kunt gaan. De volgende training Spice Up your career is helaas al vol. Bij onze workshop Timemanagement van onze Expert Barbara zijn nog een paar plekken beschikbaar! Geef je snel op.

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.