nieuws

waar je wat aan hebt.

Training Creatief Zakelijk Schrijven van start

3 november 2022

Je puzzelt met je woorden en probeert er een leuke creatieve tekst van te maken in plaats van de standaard te gebruiken. Hoe kun je creatiever worden in het schrijven van je teksten? Dat leren vandaag 7 Assistants van onze Expert Manou tijdens de training Creatief Zakelijk Schrijven. 

Een gemotiveerde groep ondersteuners kruipt vandaag in hun schrijverspen om tips en tricks te krijgen van onze Expert. Hoe kom je op die pakkende openingszin en originele teksten? Je gebruikt een andere schrijfstijl op social media dan in blogs of rapporten, maar waar moet je dan op letten? Manou weet daar het antwoord op en zal deze leuke groep van ervaren ondersteuners de fijne kneepjes van het schrijversvak bijleren. Een aantal Assistants hebben de training Effectief Zakelijk Schrijven gevolgd en gaan nu een stap verder met deze training om nog meer schrijfskills te ontwikkelen. De perfecte combi natuurlijk! De kracht van onze eendaagse trainingen is dat je er gelijk de volgende dag mee aan de slag kunt.

Denk jij nu, deze training kan mij ook verder brengen in mijn werk? Meld je dan nu alvast aan voor 2023 en mail naar LOT@Assistant2.nl. Benieuwd naar de andere trainingen die speciaal ontwikkeld zijn voor Assistants? Klik dan hier.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.