nieuws

waar je wat aan hebt.

Sparringpartner worden??? Meld je nu aan!

7 november 2022

Je hebt de ambitie om carrière te maken en een stapje verder te komen als Ondersteuner. Van MA naar Sparringpartner…..Prachtig, maar hoe?

Mede door het thuiswerken is er veel veranderd in het vak. De manager van nu verlangt ondermeer een meer proactieve houding van zijn/haar Assistant. Ben jij er klaar voor om Sparringpartner te worden? Welke skills moet je hiervoor ontwikkelen om van een Ontzorger, een Sparringpartner te worden? Tijdens onze training Empowerment: Van Ontzorger naar Sparringpartner krijg je tips en tricks om je vaardigheden te ontwikkelen zodat je op managementniveau kan mee denken en sparren. Ben jij toe aan die stap of gewoon nieuwsgierig of de functie van Sparringpartner iets voor jou is? Meld je dan nu meteen aan voor deze training op donderdag 1 december in Den Haag!

 

We geven je nu al enkele tips hoe je een goede Sparringpartner kunt worden:

  • Probeer een helicopterview te creëren om de grote lijnen te zien.
  • Stel vragen. Is iets onduidelijk? Zorg dat je concrete antwoorden krijgt en doe zeker geen aannames.
  • Geef eventuele fouten toe en ga de dialoog met je manager aan. Kruip niet in de slachtofferrol want je wilt de gelijkwaardige verbinding houden.
  • Heb je ideeën of suggesties? Spreek ze uit, ook met je leidinggevende of manager.
  • Nieuwsgierig van aard? Heel goed, zorg dat je van veel op de hoogte bent.
  • Neem meer initiatief en overleg vaker met elkaar.

Nieuwsgierig naar andere trainingen? Bekijk ons totale overzicht. Vragen over onze trainingen? Mail naar LOT@Assistant2.nl.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.