nieuws

waar je wat aan hebt.

Thuiswerkers niet allemaal even productief

12 mei 2020

Hoewel de economie weer langzaamaan van het slot gaat, zullen we naar verwachting toch nog een lange tijd thuis blijven werken. Nu er breder ervaring is opgedaan met het fenomeen thuiswerken, zullen kantoortijgers ook na het opheffen van de beperkingen vaker op afstand inloggen.

Onderzoek van PwC laat zien dat meer dan een kwart van de cfo’s in de VS erover denkt minder kantoorruimte te gebruiken. Bijna de helft overweegt thuiswerken voor bepaalde functies een permanente optie te maken. Maar toch moeten bedrijven wel vinger aan de pols houden, want de ene thuiswerker is de andere niet. In het krantenbericht van Het Financieele Dagblad van maandag 4 mei geeft een kwart van de werknemers aan dat hun productiviteit negatief wordt beïnvloed door de manier waarop ze nu moeten werken. Maar bij mensen met kinderen ligt dat percentage opmerkelijk genoeg lager, terwijl het bij wetenschappelijk geschoolden juist hoger ligt en bij millennials zelfs dicht bij de 40%.

Bron: Financieele Dagblad 4 mei

Hoe zit dat bij Assistants/Ondersteuners van nu? Zijn jullie productief als je thuiswerkt?? Vul de enquête in en we weten op korte termijn ook hoe het zit met de Ondersteuners die thuiswerken.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.