nieuws

waar je wat aan hebt.

Thuiswerkdip? Dit zijn de tips van Japke-d Bouma

8 september 2020

Japke-d Bouma is eindredacteur en columnist bij NRC Handelsblad. En zoals voor velen wel bekend schrijft zij over allerlei kantoorperikelen die werkend Nederland ondervindt, en dat met een flinke dosis humor. Kort geleden stond er weer een heerlijk artikel in het NRC over “Thuiswerkdip? Dit zijn de beste tips om er weer vanaf te komen”

Heb jij op dit moment een thuiswerkdip, lees dan vooral het artikel van Japke-d Bouma waarin ook de lezers haar diverse tips geven en de voordelen van het thuiswerken tegen het licht houden. Doe er vooral je voordeel mee. Overigens heeft Japke-d Bouma in 2018 Fons Scheltema geïnterviewd voor één van haar columns waarin de Secretaresse hopeloos ouderwets werd genoemd.

Japke-d Bouma: “Ik ga er natuurlijk niet over klagen – want ik ben gezond, heb een baan en een huis. Maar man man man dat fulltime thuiswerken. Ik zit af en toe echt in een ‘thuiswerkdip’. Want in maart voelde het nog als ‘oké dan, even de tandjes op elkaar tot de zomer’. Maar toen ik afgelopen week na mijn vakantie nog stééds achter m’n keukentafel zat dacht ik ineens: blijft dit altijd zo? Tot aan m’n pensioen? Voor altijd op afstand van m’n collega’s, voor altijd tussen deze muren? En toen sloeg de thuiswerkblues toe.” 

Bron: NRC.nl

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.