nieuws

waar je wat aan hebt.

Test Oxford English – How are you doing??

13 januari 2021

Hoe is het met jouw Engelse woordenschat gesteld? De Engelse testen zijn razend populair onder Assistants, en andere ondersteuners. Maar ook managers sluiten zich inmiddels aan. Deze keer hebben we een Oxford Engels test speciaal voor jou geselecteerd. 

Als Assistants bij ons langs komen om kennis te maken, nemen wij indien de kennismaking naar wens verloopt, onmiddellijk testen Nederlands én Engels af. Niet digitaal, nee gewoon de ouderwetse spelling- en correctie test. Het testen op de ouderwetse manier vinden wij belangrijk omdat je als Assistant van nu het van groot belang dat jij op een goed niveau kunt (mee)communiceren. Bovendien kunnen we ook aan de manier waarop je schrijft bepaalde karakter eigenschappen herkennen. Deze keer dus de Oxford English Vocabulary Level Test. Een test met 40 meerkeuze vragen en die je na afloop ook weer het resultaat laat zien met handige uitleg ook bij je eventuele gemaakte foutjes. Een uitstekende manier om gratis je niveau te achterhalen en deze te vergelijken met het Europees Referentiekader ERK).

Ga aan de slag en start de test van 40 meerkeuze vragen

En heb je de vorige Engelse test gemist, klik dan op deze link om deze test alsnog te doen.

Wil jij ook eens vrijblijvend komen kennismaken? Bel 088 022 23 99 of stuur je cv naar A2@Assistant2.nl. We houden van korte lijnen. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.