nieuws

waar je wat aan hebt.

Test jouw kennis van de Duitse taal!

15 juli 2020

Nadat je vorige week kon testen hoe het met je kennis van de Engelse taal staat is het deze week de beurt aan het Duits. Heb je de test vorige week heel goed gemaakt? Dan heb je al een streepje voor, want Duits en Engels delen 60% van de woordenschat! 

Veel van ons hebben Duits geleerd op de middelbare school, Duits staat zelfs in de top 3 van meest geleerde talen. Maar kun je het nog of is je kennis van de Duitse taal een beetje verwässert?

Test hier hoe goed jou kennis van de Duitse taal is met 10 meerkeuze vragen. De test gaat ook nog op tijd… dus hoe sneller, hoe beter!

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.