nieuws

waar je wat aan hebt.

Taaltestje Nederlands werkwoordspelling. Welk niveau haal jij?

24 november 2021

Na een aantal Engelse taaltesten te hebben gehad, schakelen we nu weer over naar Nederlandse taaltesten. Want foutloos Nederlands schrijven en spreken is natuurlijk ontzettend belangrijk. We hebben een test werkwoordspelling voor je geselecteerd.

Met deze test kun je controleren of jouw Nederlands uitmuntend is. Op welk niveau zit jij en komt dit overeen met jouw opleidingsniveau of is het allemaal wat weggezakt? Blijf scherp op je spelling en mocht je er niet zeker van zijn laat dan belangrijke teksten en mailtjes controleren door jouw collega.

Start de 20 vragen van deze nieuwste versie van de test werkwoordspelling en zie gelijk op welk niveau je zit: VMBO, MBO, HAVO, HBO , WO etc. En zit er toch een foutje tussen? Dan krijg je er gelijk een handige uitleg bij. Zet hem op!

Overigens kun je met onze training Creatief zakelijk schrijven ook werken aan foutloos en helder zakelijk schrijven. Meld je nog snel aan voor 2 december.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.