nieuws

waar je wat aan hebt.

Taaltest Frans: J’aime beaucoup mon travail de secrétaire

16 september 2020

Na de Spaanse taaltest van vorige week, gaan we nu voor een Franse versie. Bonjour komt er bij veel mensen nog wel uit, maar kun jij ook een gesprek voeren in het Frans? Is er iets blijven hangen op de middelbare school? Of ben je afgestudeerd met Frans? Geweldig! Het is van groot belang dat je de taal wel blijft gebruiken, want anders ebt alles weg weten we uit ervaring hier op kantoor 😉 . Je kunt overigens met Frans ook terecht in Monaco, Luxemburg, België en Zwitserland. En na wat zoekwerk kun je er ook mee uitpakken in Canada, Noord- en Centraal-Afrika, Vietnam, Cambodja en Madagaskar. 

Benieuwd hoe het gesteld is met jouw Frans, start dan nu de Franse taaltest. Let op: ook de secondeteller loopt mee als je de 10 vragen beantwoordt. Je weet nu in ieder geval hoe je kunt zeggen dat je houdt van je werk als Assistant: ‘J’aime beaucoup mon travail de secrétaire’.

Feitje: Frans is voor Engelstaligen een van de makkelijkste talen om te leren. Het komt op de tweede plaats, na het Spaans wat een iets eenvoudigere grammatica heeft. Er zijn namelijk veel overeenkomsten tussen Franse en Engelse woorden. Het is dan ook begrijpelijk dat het een taal is die Engelstalige sprekers makkelijk onder de knie krijgen.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.