nieuws

waar je wat aan hebt.

Social Media Succes, van strategie tot uitvoering!

31 mei 2024

De training Social Media was weer een succes! Door middel van praktische strategieën en nieuwe social media technieken, geleid door onze ervaren Expert Jelle, kregen de deelnemende Assistants op een enthousiaste manier inzicht hoe zij maximaal resultaat kunnen bereiken met minimale inspanning. 📱 Onze deelnemers zijn nu helemaal up-2-date met de nieuwste trends op social media gebied!

Wat zijn de do’s en don’ts? Welke tools zijn er? Hoe beheer je nu eigenlijk een Social Media Businessaccount met het meeste effect en hoe kun je tijd besparen met al die verschillende platformen die beschikbaar zijn? Deze deelnemende ondersteuners weten er nu alles van!

Met dank aan ‘Snelle Jelle’ voor zijn inspirerende en informatieve training! 👏

Enkele reacties:

“Enthousiaste trainer met een duidelijke uitleg”

“Super goede sfeer!”

“Er is aandacht voor ieders leerdoelen.”

“Veel nieuwe dingen geleerd in een fijne sfeer/omgeving”

 

Wil je ook een training bij Assistant2 volgen? Bekijk dan ons totale overzicht of er een fijne training voor jou bij zit. De eerstvolgende training is Training Empowerment op donderdag 13 juni 2024. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus kom in actie en ontwikkel jezelf en meld je aan! Tot snel bij ons op de Koninginnegracht in Den Haag.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.