nieuws

waar je wat aan hebt.

SNA keurmerk Assistant2 verlengd!

30 juli 2020

Joyce werkt sinds eind januari bij Assistant2 als Office Manager backoffice. Voor ons is zij hét voorbeeld van de moderne Office Manager van nu, een echte Alleskunner. Joyce regelt werkelijk van alles op ons kantoor, stuurt de backoffice aan, waaronder de administratie en ook nog eens de gasten verwelkomt met een heerlijk cappuccino. Naast deze taken heeft zij de natuurlijke rol als sparringpartner en bewaakt de agenda en springt in bij allerlei ad-hoc acties. Een zeer divers takenpakket en perfect voor Joyce die al het werk tot in detail uitzoekt en zich er helemaal in vastbijt.

Recentelijk heeft zij de audit doorstaan van het SNA-keurmerk. Dit is het keurmerk voor aannemers van werk (onder andere de uitzendsector en detacheerders) en is ontwikkeld om de risico’s voor inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Het SNA-keurmerk is opnieuw verlengd waar we natuurlijk erg blij mee zijn.

Joyce en de rest van het team bedankt en op naar de volgende audit!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.