nieuws

waar je wat aan hebt.

Slapeloze nachten zijn voorbij!

21 mei 2022

Je herkent het vast wel… slapeloze nachten omdat je een presentatie moet houden over de voortgang van een project. Of je moet de afdeling te woord staan vanwege nieuwe, door jou uitgewerkte, kantoorprocedures. Maar ook, hoe kun je anderen overtuigen met de juiste strategie? Presenteren. Je wordt al zenuwachtig bij de gedachte. Maar je kunt ‘dit presenteren’ ook leren. Onze nieuwste training Overtuigend Spreken en Presenteren biedt jou uitkomst. Kun jij donderdag 7 juli vrij maken om te werken aan je ontwikkeling? Meld je dan direct aan.

Management Assistants / Office managers / Executive Assistants etc. zijn vaak de Spil van de afdeling, het Communicerend vat, Alleskunners en Verbinders. Ondersteuners krijgen namelijk steeds meer verantwoordelijkheden en taken en daarbij hoort ook presenteren voor collega’s, een bestuur of een afdeling. Hoe kun je overtuigend spreken als je de voortgang van een project moet presenteren? Leer in onze nieuwste training Overtuigend Spreken en Presenteren hoe jij comfortabel én met overtuigingskracht kunt presenteren. Onze Expert Aimée Wilbrink legt je in deze eendaagse doe-training de fijne kneepjes uit van het presenteren en overtuigend spreken. Vanwege haar werk bij een groot reclamebureau geeft zij bijna dagelijks aan grote klanten presentaties (pitches). Met haar ervaring kan zij jou de skills bijbrengen die nodig zijn om met toon en stijl te spelen tijdens een presentatie. En ook welke ‘strategie’ je het beste kunt gebruiken om mensen te overtuigen. Want presenteren kun je leren!

Benieuwd naar de training en wil je graag deelnemen? Meld je direct aan via onderstaande button. Wil je nog iets meer informatie, klik dan hier: Overtuigend Spreken en Presenteren. Tot 7 juli bij ons op de Gracht!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.