nieuws

waar je wat aan hebt.

Riena in vaste dienst … we zwaaien haar uit

17 mei 2021

Mission completed!

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Bij jullie Partner heb ik mij ingezet om bij te dragen aan de opzet van een nieuw laboratorium. Ik heb de facilitaire zaken opgezet en gecoördineerd. Daarnaast hebben wij veel nieuwe collega`s mogen ontvangen, hiervoor heb ik introductiebijeenkomsten georganiseerd en gehost. Tenslotte ben ik verantwoordelijk geworden voor het tijdregistratiesysteem.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Als altijd heel fijn, Ik werk al heel wat jaren voor A2 met tussenpozen. In de tussenpozen ben ik nog steeds in dienst geweest bij Partners van Assistant2. Keer op keer bleek het een goede match te zijn.

Op welke zaken/gelegenheden kijk jij met veel plezier terug?
De goed gekozen opdracht en opdrachtgever. Assistant2 heeft mij op het juiste moment gekoppeld aan de opdrachtgever, zodat ik de start van het project kon meemaken en het project steeds meer vorm zag krijgen. Gezamenlijk hebben wij binnen een hele korte tijd een werkend laboratorium opgezet. Ik kreeg veel ruimte en verantwoordelijkheid om mijn werk te doen. Het vertrouwen deed mij heel erg goed.

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
Ik mag mijn werkzaamheden voortzetten bij deze Partner op de HR afdeling. Ik hou mij nu bezig met de opzet van een tijdregistratiesysteem. Daarnaast zal ik komende tijd ook nieuwe HR gerelateerde werkzaamheden gaan verrichten. Bovendien komt er een nieuw project aan waar ik ook mijn steentje aan mag gaan bijdragen.

Welke opleiding heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
Ik heb de opleiding Toerisme gedaan op de NHTV in Breda. Op dit moment ben ik thuis bezig met een online cursus.

Wat hoop jij te leren bij het bedrijf waar jij gaat werken?
Ik ben nu aan een e-cursus begonnen voor het verhogen van effectiviteit op werk, hier pik ik leuke tips mee, die ik meeneem in mijn werk. Daarnaast ben ik begonnen in het boek van David Allen hierover.

Heb jij leuke tips voor collega Assistants?
Regel eens in de zoveel tijd een e-borrel met elkaar als je elkaar niet veel spreekt op werk, om toch contact met jouw collega’s te hebben op een ander vlak dan werk.

Waar sta jij over vijf jaar?
Ik hoop dan nog steeds werkzaam te zijn voor een organisatie die zich inzet voor de zorg.

Well done Riena. En nu ook doorpakken. We houden vinger aan de pols. Uiteraard ook in samenspraak met onze Partner!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.