nieuws

waar je wat aan hebt.

Presenteren is na deze training ‘een fluitje van een cent’

15 september 2023

Je herkent het vast wel… slapeloze nachten omdat je een presentatie moet houden over de voortgang van een project. Of je moet de afdeling te woord staan vanwege nieuwe, door jou uitgewerkte, kantoorprocedures. Maar ook, welke ‘strategie’ je het beste kunt gebruiken om anderen te overtuigen. Presenteren, je wordt al niet lekker bij de gedachte 😆. Maar je kunt dit ‘presenteren’ ook leren. Onze training Overtuigend Spreken en Presenteren op 5 oktober in Den Haag biedt uitkomst.

Management Assistants / Office managers / Executive Assistants etc. zijn vaak de Spil van de afdeling, het Communicerend vat, Alleskunners en Verbinders. Ondersteuners hebben steeds meer verantwoordelijkheden en taken en daarbij hoort ook presenteren voor collega’s, een bestuur of een afdeling. Hoe kun je overtuigend spreken als je de voortgang van een project moet presenteren? Leer in onze training Overtuigend Spreken en Presenteren hoe jij comfortabel én met overtuigingskracht kunt presenteren. Onze Expert Aimée legt in deze eendaagse doe-training de fijne kneepjes van het presenteren en overtuigend spreken uit. Door haar werk bij een groot internationaal reclamebureau geeft zij bijna dagelijks aan grote klanten presentaties (pitches). Met haar ervaring kan zij jou de skills bijbrengen die nodig zijn om met toon en stijl te spelen tijdens een presentatie. En ook welke ‘strategie’ je het beste kunt gebruiken om mensen te overtuigen.

Wil je deelnemen? Meld je direct aan via onderstaande button. Wil je nog iets meer informatie, klik dan hier: Overtuigend Spreken en Presenteren. Tot 5 oktober bij ons op de Gracht in Den Haag! De lunch wordt verzorgd door the Upside cafe!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.