nieuws

waar je wat aan hebt.

Passende skills! Niet alleen CV of diploma’s

26 juni 2020

Bij Assistant2 kijken we zorgvuldig naar het CV en diploma’s. Bovendien nemen we diverse testen af, hoe het met de Nederlandse en Engelse taal staat. Uiteraard alles tijdens een persoonlijke kennismaking. Kwaliteit is de mentaliteit. Al sinds de start van onze onderneming, in 2007, letten wij tijdens de kennismaking met onze kandidaten maar ook bij de voorselectie op het karakter (de soft skills) van onze Assistants. ‘Wat kan je en vooral wat wil je en heb je die (soft) skills om dat te kunnen? Waar gaat je hart naar uit!’ Het is aan ons de taak om vanuit de opgedane kennis en verkregen informatie samen met de Assistant te kijken of we een match kunnen vinden bij een van onze Partners vanuit het karakter, passie /skills met de bedrijfscultuur. En dat is gaaf en leuk om te doen. En uiteraard met veel succes. 

Als wij van één van onze Partners, die wij uiteraard persoonlijk kennen, een aanvraag/vacature ontvangen met de vereisten (diploma’s, ervaring in een bepaalde branche of met digitale programmakennis etc) letten wij bij het maken van de match met name op de soft skills van de Assistant. Wij zeggen ook altijd ‘wij gaan voor de best passende, en dat is niet altijd diegene met de beste ‘papieren!’.

In het Financieele Dagblad stond afgelopen zaterdag een interessant opinie stuk hierover, ‘Een nieuwe baan door passende skills, niet door cv en diploma’. Niet je opleiding, maar je competenties zouden je entree moeten zijn naar een nieuwe baan.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.