nieuws

waar je wat aan hebt.

Papiaments spreken (of leren) bij onze Haagse Partner?

20 maart 2023

‘We zoeken extra handjes voor bij ons op kantoor, een Junior Office Manager!’ Kunnen jullie ons helpen?, aldus de vraag van onze Oud-Assistant, en nu Office-/ Operations Manager Anne-Louise die werkzaam is bij NTCS.

Dit zijn voor (F)ons de leukste uitdagingen, dé Ondersteuner van nu vinden uit het eigen netwerk voor deze leuke club, 6 man én vrouw sterk, in hartje Den Haag. Een ‘maatje’ vinden voor onze Oud-Assistant Anne-Louise. Samen met dit enthousiaste team zijn wij dus nu op zoek naar een enthousiaste Junior Office Manager die werk uit handen kan nemen.

Wil jij graag bij dit team horen en heb jij wat ervaring met administratief werk of stage-ervaring en wil jij jezelf doorontwikkelen tot Office Manager? Kom dan snel met ons kennismaken.

Junior Office Manager, Office Assistant, 24 uur per week uit de omgeving Den Haag

O ja, en als jij naast de beheersing van de Nederlandse en Engelse taal ook nog wat Spaans en/of Papiamento spreekt, heb je een dikke streep voor! Op de juiste, ook met een opzegtermijn, wordt uiteraard gewacht. Rechtstreeks solliciteren heeft geen zin, de procedure loopt via Assistant2. Bij gebleken geschiktheid en de juiste match, krijg je onmiddellijk een vaste aanstelling aangeboden, rechtstreeks in dienst bij onze Partner NTCS. Iets voor jou? Bel 088 022 23 33 of mail A2@Assistant2.nl. Een afspraak voor een eerste vrijblijvende kennismaking is zo gemaakt.

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.