nieuws

waar je wat aan hebt.

Outlook heeft na deze training geen geheimen meer!

2 juni 2023

Donderdag 1 juni vond in Den Haag de kick-off plaats van onze allernieuwste doe-training, Complex Agendabeheer!

Onze Expert Inge heeft de 9 enthousiaste deelnemers inzicht gegeven in efficiënt e-mailbeheer, maar ook veel praktische, handige en verdiepende mogelijkheden binnen Outlook. Wist je bijvoorbeeld dat je de weeknummers in de Outlook-agenda kan plaatsen? En dat je echt niet de hele mailbox hoeft door te spitten naar die ene mail, maar dat hier gewoon een zoekfunctie voor is! De doe-training is met een 9 beoordeeld door de deelnemers, een geweldig succes!

Enkele reactie van de deelnemende Ondersteuners:

“Zo veel tijdbesparende tips, ik had ze graag jaren eerder al geweten.”

“Ik zou deze training aan iedere Ondersteuner aanbevelen.”

“De sterke punten waren het enthousiasme van Inge & de uitstekende verzorging van Assistant2.”

Wil jij de volgende keer ook bij de training Complex Agendabeheer aanwezig zijn? Meld je dan nu alvast aan voor de training op donderdag 1 februari 2024 via de aanmeldknop. Ben je geïnteresseerd in een van onze andere trainingen/workshop? Bekijk dan ons volledige trainingsoverzicht! Vragen? Mail LOT@Assistant2.nl 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.