nieuws

waar je wat aan hebt.

Onze werkwijze; Miranda van vast naar vast!

9 november 2020

Executive Assistant Miranda stapt over naar één van onze maritieme Partners in de regio Rotterdam. Na 9 maanden via (F)ons te hebben gewerkt, krijgt Miranda nu een vast dienstverband rechtstreeks bij onze Partner aangeboden. Well done zeggen we vanuit hier!

Miranda, hét voorbeeld van ONZE WERKWIJZE: Miranda kwam vanuit een vaste baan, via Assistant2 naar een nieuwe vaste baan. GEWELDIG toch.

Miranda blikt nog kort terug op afgelopen 9 maanden, en kijkt uiteraard vooruit.

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Vanaf februari heb ik gewerkt als Executive Assistant bij een van de Partners van Assistant2.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Er zijn altijd korte lijnen, er wordt naar je geluisterd en men is betrokken. Je voelt je geen nummer, ook al werk je op een andere locatie.

Op welke zaken/gelegenheden kijk jij met veel plezier terug?
Ik denk met plezier terug aan de kennismaking met Assistant2 met onder andere de kennismakingslunch. Een leuke manier om je snel “thuis” te voelen.

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
Ik blijf bij de Partner waar ik ben gestart bij Assistant2, als Executive Assistant van de CEO.

Welke opleiding heb jij als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
Ik heb helaas bij Assistant2 geen training kunnen volgen vanwege de uitbraak van Covid 19. Maar ik ben zeker van plan dit wel te doen, zodra de mogelijkheid er weer is.

Wat hoop jij te leren bij de Partner van A2?
De ins en outs van de maritieme industrie, hier was ik nog niet mee bekend.

Heb jij leuke tips voor collega Assistants?
Sta open voor verandering en laat je niet weerhouden om af en toe van job te wisselen.

Waar sta jij over vijf jaar?
Geen idee. Ik ben tevreden op dit moment en sta open voor de toekomst, zolang ik en de mensen om mij heen maar gezond zijn!

Miranda, geweldig dat jij je hebt opengesteld voor veranderingen en 9 maanden geleden de stap hebt durven zetten. En dat met een mooi resultaat, in vaste dienst bij onze Partner. Bedankt voor je vertrouwen en de fijne samenwerking. Veel succes en we zien je graag gauw op één van onze trainingen zodra het weer mag.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.