nieuws

waar je wat aan hebt.

Ons aangezicht! Om trots op te zijn én te blijven!

7 juni 2024

Sommige dingen worden door bedrijven en organisaties vaak over het hoofd gezien, maar zijn net zo belangrijk als je dienstverlening, je aangezicht! Onze Management Support Assistant2 vlag was aan vervanging toe! Er zijn natuurlijk veel belangrijkere dingen om de organisatie draaiende te houden, maar je uitstraling naar buiten mag zeker niet vergeten worden. Tijd voor een nieuwe vlag dus!

Het zijn altijd van die klusjes die blijven liggen, want er zijn tal van andere prioriteiten. Het was onze nieuwe aanwinst bij office support, Lauren, die ons op ons ‘aangezicht’ attendeerde. Het was tijd voor een nieuwe vlag in de mast aan de Koninginnegracht 25, want de oude had zijn beste tijd toch wel een beetje gehad 😆😎. We zijn er weer blij mee en ook met onze uitstraling. Well done Lauren!

Zoek de verschillen 😉

Wat interessante vlaggen feitjes:

  • Rood is de meest gebruikte kleur in landenvlaggen, deze kleur wordt in 75% van alle nationale vlaggen gebruikt. De kleuren wit, blauw en groen zijn ook populair. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel vlaggen op elkaar lijken.
  • Oudste Vlag in Constant Gebruik: De vlag van Oostenrijk, bestaande uit drie horizontale banden in rood, wit, en rood, dateert uit 1230 en wordt beschouwd als een van de oudste vlaggen die nog steeds in gebruik is.
  • De kleuren op vlaggen hebben vaak specifieke betekenissen. Bijvoorbeeld, rood kan moed en opoffering symboliseren, wit staat vaak voor vrede en puurheid, en blauw voor vrijheid en rechtvaardigheid.
  • Vlaggenprotocol: Veel landen hebben strikte regels en protocollen voor het hijsen en behandelen van de vlag. Bijvoorbeeld, in de Verenigde Staten moet de vlag altijd verlicht zijn als deze ‘s nachts wordt gehesen, en mag deze de grond niet raken.
  • Symboliek in de Union Jack: De Britse vlag, bekend als de Union Jack, is een combinatie van de kruisen van de patronen van drie van de vier landen van het Verenigd Koninkrijk: Engeland, Schotland, en Ierland.
  • Unieke Vormen: De meeste vlaggen hebben een rechthoekige vorm, maar de vlaggen van Nepal en Ohio zijn hierop uitzonderingen. De vlag van Nepal heeft een unieke vorm met twee driehoeken boven elkaar, en de vlag van Ohio is een zwaluwstaartvlag.

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.