nieuws

waar je wat aan hebt.

Onze training – Leren Notuleren – zit er weer op!

11 november 2022

Donderdag 10 november hebben 4 enthousiaste Assistants aan de mooiste gracht van Den Haag de training notuleren gevolgd. Het is een vak apart, want hoe verzorg je de gewenste notulen? Hoe onderscheid je bijzaken van hoofdzaken? En welke voorbereidingen tref je voordat je begint met de vergadering/meeting waarbij je gaat notuleren?

Onze ervaringsexpert op dit gebied, Natasja, coach/trainer, heeft zelf jarenlang als Management/Executive Assistant gewerkt, deelt dé tips en tricks aan de hand van verschillende voorbeelden uit de praktijk. Een leuke samenstelling van ondersteuners die allemaal graag willen ontwikkelen en straks extra skills/trainingen op hun cv kunnen laten zien.

Enkele reacties:
“Op een relaxte manier een hoop geleerd door gewoon te doen, waarbij de training goed werd afgestemd aan de behoefte van de groep.”

“Fijn om ervaringen met elkaar te delen en hiervan te leren”

Wil jij de volgende keer ook bij de training Leren Notuleren aanwezig zijn, meld je dan nu alvast aan voor de training op donderdag 11 mei 2023 via de aanmeldknop. Of wil je een andere interessante training volgen? Bekijk dan ons training overzicht of er een training voor jou bij zit! Vragen? Mail LOT@Assistant2.nl

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.