nieuws

waar je wat aan hebt.

Onze nieuwe Partner, Bright uit Ede …. even voorstellen

2 juni 2020

Normaal zijn het de Assistants die bij ons op bezoek komen om kennis te maken. Uiteraard zijn ook (nieuwe) Partners van harte welkom op de Haagse Koninginnegracht. Vorige week mochten wij Marco Verhagen verwelkomen bij ons op kantoor in Den Haag.

Een Partner die wij ook graag bij jullie willen introduceren… maak kennis met Bright!

Wie is Bright en wat doen jullie precies?

Marco Verhagen(directeur/eigenaar) aan het woord. ‘ Bij Bright geloven wij dat iedereen een talent heeft en als je hiervan bewust bent dan bereik je zoveel meer. Dit gunnen wij iedereen. Wij begeleiden individuen, teams en organisaties in ontwikkeling en transformatie, waardoor duurzame resultaten worden bereikt. Hiervoor hebben wij beproefde concepten en methodes ontwikkeld die wij inzetten ten behoeve van leiderschapsontwikkeling, coaching, onderzoek, teamontwikkeling, training & advies. Kortom, Bright levert maatwerk en wij sluiten altijd aan op wat er is’ . Wil je meer weten, bezoek dan de website van Bright www.brightgroup.nu

# Everyone is a natural#

Vandaag is Anita bij Bright in Ede gestart als Trainingscoördinator/Office Manager. Marco/Bright en Anita … The Perfect Match.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.