nieuws

waar je wat aan hebt.

Onze nieuwe collega TAS, Samantha

4 juni 2021

Nog meer versterking op kantoor bij Assistant2! Sinds 1 juni is Samantha onze nieuwe collega als (junior) Talent Acquisition Specialist (TAS). Wie is zij, wat gaat zij doen en hoe kom je met haar in contact?

Samantha stelt zich graag kort even voor…. 

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
Ik heb Toerisme & Recreatie (Leisure & Hospitality) gestudeerd en deze met een mooi diploma mogen afsluiten.

Waarom heb je voor het vak (junior) Talent Acquisition Specialist gekozen?
Ik ben toe aan een uitdaging die past bij wie ik ben. Door mijn vlotte babbel en échte en oprechte interesse in mensen gaan gesprekken mij altijd gemakkelijk af. De functie Talent Acquisition Specialist, intern hier TAS genoemd, lijkt mij erg uitdagend en passend, omdat je met verschillende persoonlijkheden en organisaties in contact komt. Dit maakt mij ontzettend enthousiast om bij Assistant2 aan de slag te gaan.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom heb je gekozen voor het werken bij A2?
Ik ben via een vriendin bij A2 terecht gekomen, zij werkt hier op de afdeling HR en deelde de vacature via een simpel appje.
Haar bedoeling was vooral hiermee de vacature binnen haar contacten te verspreiden, echter sprak de vacature mij persoonlijk erg aan en ben ik hier zelf op gaan reageren in plaats van deze door te sturen. A2 werkt op een persoonlijke basis waarbij zowel kandidaten als Partners de oprechte interesse ontvangen die zij verdienen. En dat past bij mij.

Wat ga jij doen bij Assistant2?
Ik ga mij de komende tijd bezig houden met Assistants en Partners, zodat ik iedereen leer kennen en ik straks de goede beslissingen kan nemen. Je zult mij in het begin nog niet direct tegen gaan komen. Misschien wel al aan de telefoon. Zodra ik over de juiste ‘bagage’ beschik zal ik vaker op de voorgrond treden.

En waar zie jij jezelf over 5 jaar?
Zakelijk hoop ik over 5 jaar veel in dit vak te hebben geleerd. Het zou super zijn als ik op een plek (positie) zit die nog steeds op mijn lijf geschreven is. Ook hoop ik mijn kring met contacten in 5 jaar te vergroten en de meest fantastische bedrijven en mensen hieraan toe te mogen voegen. Persoonlijk zou ik het heel fijn vinden om over 5 jaar in een leuk huisje te zitten samen met de persoon van wie ik zielsveel hou zonder zorgen met goede gezondheid en vrienden om mij heen bij ik altijd terecht kan.

We zijn blij dat jij als TAS ons team kom versterken en om een fijn Team met elkaar te gaan vormen. Welkom in ons team namens je vaste collega’s en de Assistants. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.