nieuws

waar je wat aan hebt.

Ontwikkelen is groeien!

15 juni 2022

Om jezelf te laten groeien naar een hoger niveau, moet je jezelf blijven door ontwikkelen.

We hebben allemaal te maken met drukke weken op het werk, dan is het belangrijk om ook aan jezelf te denken. Juist dan is het belangrijk je ontwikkeling op te pakken en niet uit te stellen tot morgen. Jouw ontwikkeling zal niet alleen zorgen voor jouw persoonlijke groei, maar ook voor het bedrijf/organisatie waarvoor je werkt!

Na de hectische periode, Covid en andere hectiek van het dagelijkse leven, mag je jezelf echt wel belonen met één van onze leerzame doe-trainingen! Wij dragen uiteraard graag ons steentje bij aan jouw ontwikkeling.

Vragen? Neem contact op met Dulcia of mail naar LOT@Assistant2.nl. Wij verzorgen ook in company trainingen.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.