nieuws

waar je wat aan hebt.

Nieuwe training AI voor Assistants van start!

25 januari 2024

Zojuist is onze nieuwe training AI voor Assistants van start gegaan. De groep Assistants leert vandaag hoe je Artificial Intelligence (AI) kunt omarmen in je werkzaamheden als ondersteuner. Denk bijvoorbeeld aan helpen met teksten schrijven, samenvattingen maken, herformuleren van aangeleverde concepten, vertalen etc.

Een mooi succes aan de Koninginnegracht in Den Haag, onze nieuwe training AI voor Assistants. Want binnen een mum van tijd was de training vol geschreven met enthousiaste ondersteuners die graag meer over deze nieuwe ontwikkeling willen weten. Onze Expert Marianne neemt de gevarieerde groep Ondersteuners vandaag op een interactieve manier mee in de wereld van kunstmatige intelligentie.

Wil jij de volgende keer op 6 of 13 maart 2024 ook aanwezig zijn bij de Training AI voor Assistants? Meld je dan nu aan via de aanmeldknop. Of heb je interesse in één van onze andere trainingen en wil je hier aan deelnemen? Bekijk ons volledige trainingsoverzicht! Heb je vragen? Mail LOT@Assistant2.nl

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.