nieuws

waar je wat aan hebt.

Nieuwe taaltest werkwoordspelling. Hoe scoor jij?

9 juni 2021

‘Wij willen graag weten hoe die Assistant haar vragen beantwoor_.’ Schrijf je dit met -d- of -dt-? Ben je benieuwd hoe het met jouw Nederlandse werkwoordspelling er voor staat? Met deze allernieuwste taaltest kom je er achter. Weet jij het nog allemaal en is jouw Nederlands uitmuntend? 

Start de 20 vragen van deze nieuwste versie van de test werkwoordspelling en zie gelijk op welk niveau je zit: VMBO, MBO, HAVO, HBO , WO etc. En zit er toch een foutje tussen? Dan krijg je er gelijk een handige uitleg bij. Zet hem op!

Heb je de smaak te pakken? Doe dan gelijk de test van maart. Overigens kun je met onze training Effectief Zakelijk Schrijven en Creatief Zakelijk Schrijven ook werken aan foutloos en helder zakelijk schrijven. Meld je alvast aan voor 9 september of 16 december.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.