nieuws

waar je wat aan hebt.

Nieuwe taaltest spelling. Welk niveau behaal jij?

11 januari 2023

De taaltesten Nederlandse spelling zijn razend populair onder Assistants. Heb jij ‘m al eens gedaan? Met deze taaltest kun je controleren of jouw Nederlandse werkwoordspelling uitmuntend is. Op welk niveau zit jij en komt dit overeen met jouw opleidingsniveau?  Of is het allemaal wat weggezakt? Blijf scherp op je spelling en mocht je er niet zeker van zijn laat dan belangrijke teksten en mailtjes controleren door jouw collega.

 

Start de 15 vragen van deze nieuwste versie van de test spelling gericht op zinsbouw/stijl en zie gelijk op welk niveau je zit: VMBO, MBO, HAVO, HBO , WO etc. En zit er toch een foutje tussen? Dan krijg je er gelijk een handige uitleg bij. Zet hem op! Heb je de vorige taaltest gemist? Doe deze dan alsnog: Taaltest spelling algemeen

Overigens kun je met onze training Effectief Zakelijk Schrijven op 30 maart, of Creatief Zakelijk Schrijven op 20 april, ook werken aan foutloos en helder zakelijk schrijven. Meld je aan voor één van de trainingen of beide.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.