nieuws

waar je wat aan hebt.

Nieuwe spellingtest! Op welk niveau zit jij?

31 augustus 2022

Als Assistant beheers jij de Nederlandse taal natuurlijk uitstekend. Dat moet ook wel want jij verstuurt vele emails en brieven, maakt notulen en rapportages etc. Wil je daar bewijs voor dat jouw kennis van Nederlandse spelling op topniveau is?  Doe dan deze taaltest.

Start de 20 vragen van deze taaltest spelling. En zit er toch een foutje tussen? Dan krijg je er gelijk een handige uitleg bij. Zet hem op!

Wil je jouw schrijf skills verder verbeteren dan hebben wij een interessante training voor je! Op donderdag 22 september organiseren wij de training Effectief zakelijk schrijven. Je leert tijdens deze training o.a. helder zakelijk schrijven, én hoe je in minder tijd betere en foutloze teksten schrijft. Handig toch?

Ontwikkelen doe je doorlopend, want stilstand is achteruitgang.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.