nieuws

waar je wat aan hebt.

Nieuw! Jouw zakelijk Engels on Cambridge level?

29 oktober 2020

 Drie weken geleden hebben we van de Cambridge University een algemene Engels test gedeeld.

We hebben veel reacties gekregen. Immers, hoe leuk het is om een test gedaan te hebben aan de Cambridge University. Natuurlijk met een vette knipoog ;-). Maar het wordt pas echt interessant om een test te doen en te checken of jouw zakelijk Engels ook op Cambridge level is. Zeker als je in een internationale omgeving werkt, is het van groot belang dat jij op managers of board level kunt (mee)communiceren.

Test dus nu op deze druilerige dag je Engelse op zakelijk niveau en check direct je score of jouw Engels, Cambridge English waardig is en op welk niveau jij zit. Een goede manier om gratis je niveau te achterhalen kijk even bij Europees Referentiekader (ERK).

Ga aan de slag en start de test van 25 vragen

En heb je de vorige Engelse test gemist, klik dan op deze link om deze test alsnog te doen.

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.