nieuws

waar je wat aan hebt.

Nederland is digitale koploper en breekt de coronaval

27 augustus 2020

Doordat het Nederlands bedrijfsleven al goed op weg was met de digitalisering scheelt dit enorm in de economische val door Corona. Veel bedrijven hadden namelijk al hun zaken goed op orde als het ging om thuiswerken door online in te loggen in de systemen. Nederland scoort hoog in de digitaliseringsindex als we dit vergelijken met de rest van Europa. Nederland staat in de top van Europa als het gaat om digitalisering, net achter Finland, Zweden en Denemarken. 

Maar ook onze eigen digitale vaardigheden spelen een rol. Ouderen, zelfs mensen in de 80 weten om te gaan met email, Facebook, online winkelen en andere digitale programma’s. Met de online vergadertools zoals Teams e.d. weten we nu inmiddels goed om te gaan zodat vergaderingen gewoon door kunnen gaan.

Nog een belangrijk aspect waarom Nederland het zo goed doet met digitalisering, is de dekkingsgraad van het wifi-netwerk en de connectiviteit. De totaaldekking is een vereiste bij de veiling van mobiele licenties in Nederland en door onze hoge bevolkingsdichtheid hebben wij in Nederland overal goed bereik.

Deze 3 belangrijke elementen, digitalisering in het bedrijfsleven, ons eigen digitale kennis en dekkingsgraad samen wat ons digitale koploper maakt.

Bron: Het Financieele Dagblad – 18 augustus

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.