nieuws

waar je wat aan hebt.

Millennials zijn doorgaans hoogopgeleid en hebben een ontembare lust naar succes in het leven… de boekentip van Assistant2

14 september 2020

Ben jij al bekend met het gloednieuwe boek Life Goals van Laura Brijde? Nee, nou het blijkt een regelrechte aanrader voor de millennials als we de vele 5* recensies mogen geloven. Want het gaat over millennials en het is geschreven door een millennial. Een ervaringsdeskundige dus. Maar ook andere generaties (Babyboomers 1945-1960, Generatie X 1961-1980 en Generatie Z ≥ 1996) zullen met veel plezier dit luchtige boek lezen en uiteindelijk begrijpen hoe de millennial generatie tegen het leven aan kijkt, zonder een oordeel te vellen. 

De perfecte baan, een leuke relatie, mooie reizen maken en vooral plezier hebben in alles wat je doet. Voor ‘onze’ generatie lijken de mogelijkheden eindeloos. Millennials zijn doorgaans hoogopgeleid en hebben een ontembare lust naar succes in het leven – op alle gebieden. En het kan altijd beter en méér. Herkenbaar? Laura Brijde geeft je een inkijkje in haar millennial bestaan en vertelt openhartig over de onderwerpen die haar na aan het hart liggen: carrière, liefde, onzekerheden, reizen en geluk. Van piepjonge en onervaren blogger tot reizende zzp’er, en van romantische langeafstandsrelaties tot verhuizen naar de zonnige Costa del Sol. Laura neemt je, zoals alleen zij dat kan, mee in haar belevenissen en avonturen, vol openhartige verhalen waar ze zichzelf geregeld op de korrel neemt, ongemakkelijke acties en leerzame tips. Zo leer je in Life Goals hoe je de hashtags #girlboss, #couplegoals, #nofilter, #wanderlust en #happylife niet slechts online, maar juist ook offline kunt nastreven.

Je kunt het boek Life Goals bestellen bij vrijwel alle online boekenverkooppunten.

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.