nieuws

waar je wat aan hebt.

Michelle in de voetsporen van haar zus … even voorstellen!

15 februari 2021

Je familie is vaak je beste raadgever. Zo ook voor Michelle die via haar zus Linda bij Assistant2 terecht is gekomen voor een nieuwe job. Dat is toch geweldig als beide zussen passie voor het vak van ondersteuner hebben? Het is ook een heel veelzijdig vak waar geen dag hetzelfde is. Michelle stelt zich graag even voor…

Wat is eigenlijk jouw vooropleiding?
MBO opleiding bij het TIO in Utrecht voor Stewardess, Receptioniste en Hostess (SRH)

Waarom heb je voor het vak Ondersteuner gekozen?
Door mijn werk in de horeca ben ik erachter gekomen dat ik het leuk vind om dingen te regelen en anderen te helpen hun werk makkelijker te maken. Ik vind het leuk mensen te helpen, en te zorgen dat alles goed verloopt zodat aan het einde van de dag iedereen tevreden is.

Hoe ben je bij Assistant2 terecht gekomen en waarom voor/via ons aan het werk?
Mijn zus heeft jaren geleden ook voor Assistant2 gewerkt. Fons heeft haar toen geplaatst bij een Partner in Den Haag waar ze nu nog steeds met veel plezier voor werkt. Ik heb daarom contact gezocht met Assistant2 in de hoop dat zij dat ook samen met mij kunnen bereiken.

Wat ga jij de komende tijd doen bij Assistant2?
Ik ga direct in dienst bij een Partner van Assistant2 als Office Manager. 15 februari treed ik daar in dienst, en ik heb erg veel zin om te beginnen.

Welke vervolg trainingen ga jij volgen in het kader van jouw persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT)? En waarom?
Ik weet nog niet precies welke trainingen ik ga volgen, maar ik denk dat de Assertiviteitstraining en de training Time Management goede trainingen zijn die mij gaan helpen bij mijn verdere carrière. Als Office Manager is het belangrijk alle touwtjes in handen te hebben, zodat je je collega’s zo goed mogelijk kan ondersteunen. Ik hoop tijdens deze trainingen meer tips en tricks te leren, zodat ik mijn werk nog beter kan uitvoeren.

Michelle, wat ontzettend leuk dat jij net als je zus Linda in het vak terecht bent gekomen. We hebben ook voor jou een mooie match voor je gevonden bij één van onze Partners in de regio Utrecht. We wensen je heel veel succes en werkplezier toe. En tot spoedig bij onze één van onze trainingen.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.