nieuws

waar je wat aan hebt.

Merci…..Uitzwaaien Leonie!

17 december 2021

Leonie heeft het Assistant2 nest verlaten.  Na bijna 2 jaar samen te hebben gewerkt, is zij nu in vaste dienst getreden bij een van onze Partners in Rotjeknor. Leonie hoorde bijna bij ‘ons meubilair’ en we zijn behalve een beetje verdrietig ook super trots dat zij de stap heeft gemaakt en nu helemaal happy is bij onze Partner. 100% de perfect match! Leonie we blikken nog een laatste keer terug op jouw periode bij Assistant2…

Wat heb jij de afgelopen periode bij Assistant2 gedaan?
Ik ben werkzaam geweest als ondersteuner bij een Partner welke succesvol gematcht is bij mij door Assistant2. Ik heb me geen enkel moment niet op mijn plek gevoeld.

Hoe heb jij de samenwerking met Assistant2 ervaren?
De samenwerking is prima verlopen de afgelopen 2 jaar. Te allen tijde kon ik terecht bij A2 en Fons als ik een vraag had.

Op welke gelegenheden kijk jij met veel plezier terug?
De LOT trainingen waren heel leerzaam. Leuke dagen om met collega’s samen te zijn bij A2.

Waar ga jij je de komende tijd mee aan de slag?
Het opzetten van een nieuw trainingsprogramma voor 2022 binnen mijn portefeuille Leren & Ontwikkelen.

Welke training heb jij bij ons als laatste genoten en wat doe jij aan jouw ontwikkeling?
Ik heb bij A2 mijn laatste training “Assertiviteit” gevolgd welke erg leerzaam was. In de toekomst heb ik volop de mogelijkheid om mij te blijven ontwikkelen met diverse opleidingen en cursussen. Deze mogelijkheid zal ik met beide handen aangrijpen.

Wat hoop jij te leren bij het bedrijf waar jij gaat werken?
Kennis verbreden door verder ontwikkeling.

Heb jij leuke tips voor collega Assistants?
Doe je niet anders voor dan wie je bent; dit maakt alleen ongelukkig.

Waar sta jij over vijf jaar?
Nog volop, bloeiend in het leven.

Leonie, we zullen je enthousiasme en persoonlijkheid gaan missen! Onze Partner heeft aan jou de perfecte Assistant, fijne collega en wensen je heel veel succes toe. En je weet de deur staat altijd voor je open, inclusief onze heerlijke koffie staat warm. Wie weet tot gauw op één van onze trainingen die jij als Oud-Assistant 1x in het jaar kosteloos mag volgen. (Oud-Assistant; als Assistant niet meer in dienst bij A2). Veel succes en bedankt voor de prettige samenwerking. 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.