nieuws

waar je wat aan hebt.

Marieke met STIP op 1

29 november 2023

In juli direct in vaste dienst bij onze Partner. Mariekeeeeeeeee!!!!!

Begin dit jaar werden we door Eelco van Sportbedrijf Lelystad gebeld voor een ‘klus’! Hij zocht iemand die naast hem, orde op zaken kon stellen, de ‘baas’ kon zijn over zijn agenda, vergaderingen inplannen met interne en externe ‘klanten’, sparringpartner, gastvrouw, spin in het web, etc.

Afgelopen week ging ik op ‘evaluatie gesprek’ bij beiden.

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Vandaar wat mooie plaatjes die we graag delen.

 

Eelco zocht en vond nummer één! En Marieke die zocht ook voor zichzelf een mooi nieuw podium. Uiteraard op één. Management Support Assistant2 ook nummer één als het aankomt op zoeken naar de Perfect Match. Gaaf om te zien dat alles op deze manier bij elkaar komt.

Veel succes beiden. Het was/is een groot plezier om aan deze match mee te hebben geholpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.