nieuws

waar je wat aan hebt.

Training Spice up your Career. Meld je aan en leer hoe jij de leiding neemt over jouw carrière!

24 februari 2020

Van secretaresse, koffie halen en reactief gedrag naar Assistant, proactief en sparringpartner. Het ondersteuners vak blijft zich ontwikkelen. Gaat dat wel goed?? Of wordt het werk over een aantal jaar overgenomen door robots? Bij Assistant2 gaan we graag uit van de kracht van persoonlijk werken. Maar toch zijn er werkzaamheden die daadwerkelijk veranderen door de technologie. Het is dus van belang dat jij je als Assistant van nu ontwikkelt, zodat je klaar bent voor de toekomst. Onder leiding van onze Expert Natasja organiseren wij weer een training welke jou bewust maakt van hetgeen er op ons af gaat komen. Zodat je de robot van de toekomst een stapje voor bent en blijft. Je leert om controle te nemen over jouw eigen carrière!

Tijdens onze training Spice up your Career op donderdag 19 maart 2020 brengt Natasja jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied. En ook hoe je bij blijft. Zelf heeft zij jarenlang vele prachtige functies bekleed als MO’er/PA etc en verdiept zich nu al weer een aantal jaar in het veranderende vak van secretaresse. Ze deelt graag haar ervaringen door middel van trainingen, coaching en spreekt regelmatig tijdens bijeenkomsten bij bedrijven.  Ze leert je hoe je om moet gaan met de digitalisering van jouw werkplek. De digitalisering is niet alleen iets negatiefs. Het brengt uiteraard ook veel mogelijkheden. Ze leert je welke kansen zich hierdoor creëren en welke vaardigheden jij daarvoor nodig hebt. Ook leert ze je om met Facebook en LinkedIn om te gaan. Platformen waarop jij jezelf goed kan presenteren, de ene wat zakelijker dan de ander. Direct leer jij hoe je deze nieuwe vaardigheden in de praktijk kan inzetten en hoe jij je hierin weer verder kunt ontwikkelen. Daarnaast wordt ook jouw carrièreplan besproken. Kortom; een drukke dag waarbij je totaal niet stil zit en met boordevol tips en tricks naar huis gaat.

Wat kun je verwachten?
Natasja is een ervaren trainster, die zelf jarenlange ervaring heeft in ondersteunende functies op hoog niveau. Ze weet de ins and outs van de ontwikkelingen binnen het Assistant vak en kan jou als geen ander de fijne kneepjes ervan leren. Zit je vast in je carrière en weet je even niet meer welk pad jij wilt bewandelen? Natasja creëert duidelijkheid voor jou en leert je nieuwe competenties te ontwikkelen.

Niet te vergeten ontvang je aan het einde van deze leerzame, gezellige dag een certificaat van deelname. Kom jij ook deze leerzame training volgen? Wij zorgen voor een heerlijke lunch van The Upside Café en ander lekkers.

Reacties van enkele Assistants die je voor zijn gegaan:
‘Ik heb tools aangereikt gekregen voor toekomstige competenties’
‘De training heeft mij inzicht gegeven van de richting waarin het vak zich gaat ontwikkelen’

Meld je nu via de onderstaande aanmeldbutton aan voor de training Spice up your Career in Den Haag op 19 maart. Tot bij Natasja!

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.