nieuws

waar je wat aan hebt.

Leading by example!

21 mei 2022

 Fons is lekker bezig bij ons op kantoor! Klanten (wij noemen ze liever Partners) te woord staan, nieuwe Assistants interviewen, het belletje plegen met een contactpersoon, status doorgeven van mogelijke Assistants die onze Partner wil zien, leuke activiteiten organiseren voor Assistants, Partners én ook voor onszelf, zijn zomaar wat werkzaamheden waar hij en zijn collega’s dagelijks mee in de weer zijn. Er zijn ook minder leuke klussen….ook die pakt hij met een brede glimlach beet. En altijd met respect. Naar alle kanten. Heerlijk toch?!!

Daarnaast houdt hij regelmatig contact (telefonisch of via Teams) met onze werkenden Assistants, en de vinger aan de pols bij de Partners (bedrijfsbezoek en ook soms via Teams) waar zij op dit moment zijn geplaatst. Voor je het weet is de dag alweer voorbij waarin tig werkzaamheden zijn volbracht. Ook worden regelmatig, door zijn backoffice voorbereidde, PowerPoint presentaties gegeven via Teams. Toen hebben we ook snel even deze foto genomen! Even tussendoor een presentatie, over hoe het vak er voor staat, aan een team van Ondersteuners bij DSM in Maastricht.

Fons roept altijd, goed voorbeeld doet goed volgen….of leading by example! En je bent nooit te oud. Ach die kreten van hem zijn we zo langzamerhand wel gewend. Mooie vent toch wel. En oh ja we zoeken nog een paar Junior Acquisition Talent Specialisten (pas afgestudeerde Hbo’ers) voor bij ons op het hoofdkantoor aan de Koninginnegracht in Den Haag. Een paar die mee willen groeien en Fons willen (op)volgen. Niets verplicht, maar gewoon omdat het een leuk beroep is, we een leuk team hebben die wat voor elkaar overheeft, in een ongedwongen omgeving met een prettige familiare werksfeer. Interesse? Mail HR@Assistant2.nl. We maken graag kennis met je.

kennismaken

wat kunnen wij voor je doen?

Werken bij Assistant2 geeft zekerheid. Samen zoeken en vinden we de baan die het beste bij jou past. Zekerheid betekent ook dat je minimaal de eerste zes maanden bij Assistant2 in dienst bent. En vanaf je eerste werkdag begeleiden en coachen we jou waar nodig. En voor wat je aan opleiding of vaardigheden te kort komt, zetten we samen een persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT) uit. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvende kennismaking.